Ledig stilling

 


Dromedar søker avdelingsleder

Vi søker en entusiastisk og engasjert avdelingsleder til vår nye spennende avdeling i Ålesund Storsenter, hvor du vil være en del av et utfordrende og inkluderende miljø. Vi gir muligheter for stor personlig utvikling, både innenfor kaffefaget og økonomi/administrasjon. 

Vi leter etter deg som elsker å gi god service, og som i tillegg er strukturert og selvgående. Du er i tillegg glad i å jobbe i team og har en naturlig evne til å lede og motivere andre. Og du er selvfølgelig glad i kaffe :) Stillingen rapporterer til driftssjef i Trondheim, men du står for den daglige driften i stor grad av selvstendighet. Stillingen er hovedsaklig operativ, med ansvar for servering i kombinasjon med administrasjon. 

Som avdelingsleder skal du stå for rekruttering, utvikling og motivering av ditt team. Du har ansvaret for både salgs- og resultatmål for din kaffebar. Ledererfaring og/eller erfaring fra lignende bransje er ønskelig, men ikke et krav. Du må ha økonomisk kompetanse, og kommer du rett fra høyere utdannelse i varehandel, økonomi/administrasjon, hotell/resturantfag eller annet relevant kan dette være den rette jobben for deg! 

Du må ellers like å ta ansvar og innehar god arbeidskapasitet, og vi forventer at du kan jobbe fleksibelt gjennom våre åpningstider. 

Send din søknad til jobb@dromedar.no med CV og referanser! Vi plukker kandidater til intervju fortløpende, send oss din søknad snarest.  

Spørsmål rettes til driftssjef: kine@dromedar.no 

Frist: 16.10.17

Varighet: Fast


Dromedar søker barista

Vi søker en entusiastisk og ansvarlig barista til vår nye spennende avdeling i Ålesund Storsenter, hvor du vil være en del av et utfordrende og inkluderende miljø. 

Vi leter etter deg som elsker å gi god kundeservice, og som i tillegg er strukturert og selvgående. Du er i tillegg glad i å jobbe i team og liker å ta ansvar. Du må være over 18 år og selvfølgelig glad i kaffe :) Søknad og CV leveres til Christina enten i kafeen eller via mail.

Frist: Snarest

Stilling: 70-80%

 


Christina Vinsrygg

41421791

christina@dromedar.no


H&M søker moteinteressert medarbeider

Vi ser etter kompetanse som:

- Positivitet

- Selgermentalitet

- Samhandler med andre

- Åpen og lærevillig

- Håndterer stor arbeidsbelastning

- Driv og initiativ

 

80% stilling

Vikariat fra desember/januar

Arbeidstiden er noe varierende

 

Lever søknad og CV i butikk v/ Maria

Eller mail: maria.aarseth@store.hm.com