ELON Ålesund søker deltidsselger/ekstrahjelp

Arbeidsgiver

Highrise AS

Stillingstittel

Butikkmedarbeider

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Deltid/ekstrahjelp/sommervikar

Elon på Ålesund Storsenter ønsker å ha deg med på laget! Vi ser nå etter en person som vil være med på utkjøring og hjemlevering av varer noen ganger pr uke, samt jobbe kvelder og helg. Denne personen vil også gjennom sommerferien være en del av salgsteamet i butikken.

Vi ser etter deg som er imøtekommende, positiv, engasjert og må kunne ta i et tak. Vi ønsker at du har sertifikat på bil.

I butikken vil din viktigste arbeidsoppgave være å hjelpe våre kunder med å finne produkter som svarer til deres behov. Er du i interessert i elektronikk og teknologi er det et stort pluss. På utkjøring og levering av varer vil det noen ganger være fysisk krevende. Vi leverer alt fra vaskemaskiner og kjøleskap, til store TVer. Uforutsette problemstillinger kan også dukke opp, og da er det er viktig å være løsningsorientert.

Stort lokalt engasjement, høy produktkunnskap og fokus på god service, er noe av det som kjennetegner en skikkelig god Elon-medarbeider. Vi er et lag som spiller hverandre gode, slik at vi kan tilby den beste servicen og gode løsninger for kundene våre.

I den nye Elon butikken i Ålesund Storsenter har vi en hyggelig og god atmosfære, og hvor våre kunder trives. De skal bli inspirert, føle seg hjemme, og det er derfor vi sier "Velkommen hjem til Elon" i markedsføringen vår.

I butikken finner du alt det beste av elektronikk, hvitevarer, lyd- og bildeprodukter, småelektrisk, telefoni, data, gaming og annet tilbehør.

Vi søker deg som:

  • Er blid og glad i å snakke med mennesker.
  • Har tidligere erfaring fra serviceyrker (ikke et krav).
  • Er ambisiøs og opptatt av resultater.
  • Er god til å samarbeide, men som også trives med å jobbe selvstendig.
  • Setter kundenes behov i fokus.

 

Ønsker du å gjøre kundene våre fornøyd samtidig som du får en variert arbeidshverdag?

Søk da vel. Vi behandler søknader fortløpende.

 

Søknad sendes til alesund.butikksjef@elon.no

Ved spørsmål til stillingen kan du ringe daglig leder Esben Bakke Ellingsen 48195655 eller sende mail.

Kontakt informasjon

Esben Bakke Ellingsen

alesund.butikksjef@elon.no